Home -> Mobiele applicaties -> ReSound Tinnitus Relief

Resound Tinnitus Relief

bron: https://www.resound.com/nl-nl/hearing-aids/apps/relief

bron:  https://youtu.be/7UXrdJjx9RE

Het doel van deze applicatie is het verlichten en beheersen van tinnitus.

Doelen

  • Ontspannen

Doelgroep

Deze app is bedoeld voor mensen met tinnitus.

Inhoud

Als onderdeel van een tinnitusbehandelplan biedt de ReSound Relief app een combinatie van geluidstherapie, ontspanningsoefeningen, meditatie en raadgeving.  

De tinnitus geluidstherapie helpt u om uw tinnitus te maskeren. Om na verloop van tijd uw focus te kunnen verleggen naar andere dingen.  

Goed tinnitusbeheer gaat verder dan alleen geluidstherapie. 
De stimulerende activiteiten en handige tips helpen om uw tinnitus beter te begrijpen en te beheersen. 

Kosten

Gratis

Koppeling met elektronische patiënten dossiers (EPD's)

Er is geen koppeling met een EPD.

Vereisten besturingssystemen

mobiele_applicatie

Taal

De app is beschikbaar in het Nederlands, Bokmål Noors, Deens, Duits, Engels, Estisch, Fins, Frans, Hongaars, Italiaans, Japans, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Sloveens, Spaans, Tsjechisch, Vereenv. Chinees en Zweeds

Onderzoeksresultaten

Mehdi et al. (2020) beschreef een aantal apps die beschikbaar zijn voor mensen met tinnitus. Van de 34 geïdentificeerde apps waren slechts zeven apps evidence-based; Tinnitus Therapy (Lite), ReSound Relief, SimplyNoise, Audio Notch, Wysa, Woebot, and MindShift (1).  

  1. Mehdi, M., Stach, M., Riha, C., Neff, P., Dode, A., Pryss, R., Schlee, W., Reichert, M., & Hauck, F. J. (2020). Smartphone and Mobile Health Apps for Tinnitus: Systematic Identification, Analysis, and Assessment. JMIR mHealth and uHealth, 8(8), e21767. https://doi.org/10.2196/21767 

Meer informatie

Laatst gewijzigd op:

Reviews

Voor deze technologie zijn nog geen reviews beschikbaar.

Uitgelichte technologieën

Pro Metronome

mobiele_applicatie
Met behulp van deze app kan je een aantal beats per minuut instellen. Dit kan handig zijn in de revalidatie van de neurologische patient. Bijvoorbeeld bij mensen met de ziekte van Parkinson .

Untire app

mobiele_applicatie
De Untire app is bedoeld voor het verminderen van vermoeidheid bij mensen met kanker en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Beroerte oefen app

mobiele_applicatie
De Oefen app beroerte wil mensen stimuleren om na een beroerte of CVA te oefenen.

Bekijk het overzicht van de technologieën

Beweegtech.nl helpt jou als fysiotherapeut of oefentherapeut om voor jouw patiënt te inventariseren of er beweegzorgtechnologie is die jouw behandeling kan ondersteunen. Je kunt zoeken op een specifiek doel, doelgroep of type technologie en ziet vervolgens welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de eigenschappen van de technologie bepaal jij of de technologie aansluit bij jouw patiënt: de juiste technologie bij de juiste patiënt!

BeweegTech is mede mogelijk gemaakt door