Home -> Mobiele applicaties -> Pinktrainer

Pinktrainer

Bron: https://www.pinktrainer.nl/index.html

Bron: https://youtu.be/P0A1YLW3LSM

Pinktrainer heeft als doel om mensen met borst-, long-, darm- of prostaatkanker voor, tijdens en na de medische behandeling te ondersteunen op het vlak van voeding en trainen Pinktrainer heeft als doel om mensen met borst-, long-, darm- of prostaatkanker te voorzien van juiste informatie over voeding Pinktrainer heeft als doel om mensen met borst-, long-, darm- of prostaatkanker helpen met het doen van oefeningen Pinktrainer heeft als doel om mensen met borst-, long-, darm- of prostaatkanker na hun behandeling te blijven ondersteunen bij het volgen van een gezonde leefstijl.

Doelen

  • Informeren 
  • Oefenen 
  • Gezonde leefstijl stimuleren 
  • Coachen op afstand

Doelgroep

Pinktrainer is bedoeld voor gebruik bij mensen met borst-, long-, darm- of prostaatkanker die door eerstelijns fysiotherapeuten geholpen worden of in het ziekenhuis behandeld worden.  

Inhoud

  • Pinktrainer bestaat uit een mobiele applicatie voor de patiënt en een dashboard voor het medische team waaronder de fysiotherapeut 
  • De mobiele applicatie voor de patiënt bestaat uit een trainingsmodule en een voedingsmodule met informatie en oefeningen die door de behandelaar aan te passen is aan de persoonlijke situatie van de patiënt 
  • Met de beweegmodule in het dashboard kan de fysiotherapeut een gepersonaliseerd oefen- en beweegplan opstellen, de voortgang van de patiënt tijdens de gehele behandeling (voor, tijdens en na de medische behandeling) monitoren, oefeningen voorschrijven met behulp van tekst en video ondersteuning, geven van feedback op oefeningen 
  • Met de voedingsmodule kan de behandelaar de benodigde calorie-inname berekenen, de ontwikkeling van lichaamsgewicht en andere lichaamsmetingen monitoren 

Kosten

Onbekend. 

 

Op aanvraag wordt een prijsindicatie of een vrijblijvende offerte gegeven.  

 

Meer informatie kunt u vinden op https://www.pinktrainer.nl/page4.html  

Koppeling met elektronische patiënten dossiers (EPD's)

Nee

Vereisten besturingssystemen

Zowel beschikbaar voor iOS als Android systemen. 

 

Apple App Store link: https://apps.apple.com/nl/app/pinktrainer/id1522872546  

 

Google Play Store link: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.pinktrainer.app&gl=NL  

 

Taal

Pinktrainer is beschikbaar in het Nederlands. 

Onderzoeksresultaten

Er zijn nog geen peer reviewed artikelen gepubliceerd over het gebruikersgemak, de betrouwbaarheid, de validiteit en de effectiviteit van Pinktrainer in wetenschappelijke tijdschriften.  

Meer informatie

Laatst gewijzigd op:

Reviews

Voor deze technologie zijn nog geen reviews beschikbaar.

Uitgelichte technologieën

Ommetje

mobiele_applicatie
De ommetje app is een app die helpt om elke dag een wandeling te maken gericht op onderhouden en verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid.

My jump lab

mobiele_applicatie
My jump lab is een applicatie voor sporters waarmee meer dan 30 verschillende test afgenomen kunnen worden.

Wowijs

mobiele_applicatie
De WoWijs app is de gedigitaliseerde versie van het succesvolle WoWijs programma. Met deze elearning app worden kinderen tussen 6-14 jaar op een speelse manier begeleid via mobiel en tablet naar een gezonde leefstijl.

Bekijk het overzicht van de technologieën

Beweegtech.nl helpt jou als fysiotherapeut of oefentherapeut om voor jouw patiënt te inventariseren of er beweegzorgtechnologie is die jouw behandeling kan ondersteunen. Je kunt zoeken op een specifiek doel, doelgroep of type technologie en ziet vervolgens welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de eigenschappen van de technologie bepaal jij of de technologie aansluit bij jouw patiënt: de juiste technologie bij de juiste patiënt!

BeweegTech is mede mogelijk gemaakt door