Home -> Mobiele applicaties -> Kubios HRV Premium

Kubios HRV premium

bron: https://youtu.be/F34V0pQIFXE

De Kubios HRV Premium heeft als doel om de hartslagvariabiliteit te meten en te monitoren. De Kubios HRV Premium heeft als doel om mensen te motiveren om een gezondere leefstijl na te leven aan de hand de hartslagvariabiliteit.

Doelen

  • Meten 
  • Gezonde leefstijl 
  • Ontspannen 
  • Bewegen 
  • Coachen op afstand 

Doelgroep

De Kubios HRV Premium is niet specifiek bedoelt voor één patiëntenpopulatie.   

Inhoud

  • De Kubios HRV Premium bestaat uit een software pakket, wat hartslagvariabliteit in combinatie met externe ECG-apparatuur of een mobiele applicatie (Kubios HRV app) die met behulp van een apart aan te schaffen hartslagmeter de hartslagvariabiliteit kan meten.  
  • Met behulp van de Kubios HRV Premium kan de behandelaar de hartslagvariabiliteit analyseren en monitoren van meerdere personen.  
  • Met behulp van de Kubios HRV app kan de patiënt zelf inzicht krijgen in de hartslagvariabiliteit.  
  • Hartslagmeters kunnen met bluetooth verbonden worden aan de mobiele telefoon en moeten RR interval data ondersteunen

Kosten

De kosten voor het gebruik van Kubios HRV Premium zijn €340,- voor de aanschaf. Na het eerste jaar zijn de licentiekosten €68,- per jaar.  

 

Meer informatie hierover kunt u vinden op https://www.kubios.com/hrv-premium-buy/. 

Koppeling met elektronische patiënten dossiers (EPD's)

Nee 

Vereisten besturingssystemen

De Kubios HRV Premium software is beschikbaar voor besturingssystemen met Windows (7 SP1 en 10), macOS (Mojave, Catalina of Big Sur), en Linux.  

 

Taal

Engels

Onderzoeksresultaten

Er zijn nog géén wetenschappelijke artikelen over het gebruikersgemak, de betrouwbaarheid, validiteit of de effectiviteit gepubliceerd in peer reviewed tijdschriften. Wel wordt de Kubios HRV Premium software vaak gebruikt bij wetenschappelijk onderzoek om de hartslagvariabiliteitgegevens van andere apparatuur te valideren 

Meer informatie

Laatst gewijzigd op:

Reviews

Voor deze technologie zijn nog geen reviews beschikbaar.

Uitgelichte technologieën

Pro Metronome

mobiele_applicatie
Met behulp van deze app kan je een aantal beats per minuut instellen. Dit kan handig zijn in de revalidatie van de neurologische patient. Bijvoorbeeld bij mensen met de ziekte van Parkinson .

Untire app

mobiele_applicatie
De Untire app is bedoeld voor het verminderen van vermoeidheid bij mensen met kanker en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Beroerte oefen app

mobiele_applicatie
De Oefen app beroerte wil mensen stimuleren om na een beroerte of CVA te oefenen.

Bekijk het overzicht van de technologieën

Beweegtech.nl helpt jou als fysiotherapeut of oefentherapeut om voor jouw patiënt te inventariseren of er beweegzorgtechnologie is die jouw behandeling kan ondersteunen. Je kunt zoeken op een specifiek doel, doelgroep of type technologie en ziet vervolgens welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de eigenschappen van de technologie bepaal jij of de technologie aansluit bij jouw patiënt: de juiste technologie bij de juiste patiënt!

BeweegTech is mede mogelijk gemaakt door