Home -> Mobiele applicaties -> HERO Solution – Motek, Monitored Rehab Systems en FysioRoadmap

Holomoves

Doelen

  • Oefenen 
  • Bewegen  
  • Informeren

Doelgroep

HoloMoves richt zich op patiënten die zijn opgenomen in een zorginstelling(met name ziekenhuis, revalidatiecentrum). Patiënten vinden het saai om te bewegen in een instelling. Daarnaast zijn patiënten vaak het vertrouwen in hun lichaam kwijt.  

Inhoud

HoloMoves maakt gebruik van een Mixed Reality (MR) bril. Een MR-bril projecteert hologrammen rondom een persoon terwijl de echte wereld zichtbaar blijft. Met HoloMoves gebruiken we deze techniek om patiënten te informeren over het belang van bewegen én om ze daadwerkelijk in beweging te brengen. Verschillende beweeggames voor in lig, zit en stand maken bewegen leuk op elk niveau. 

Kosten

Kosten kunnen worden opgevraagd.  

Koppeling met elektronische patiënten dossiers (EPD's)

Nee

Vereisten besturingssystemen

N.v.t.

Taal

De software is beschikbaar in het Nederlands 

Onderzoeksresultaten

Er zijn nog géén wetenschappelijke artikelen over het gebruikersgemak, de betrouwbaarheid, validiteit of de effectiviteit gepubliceerd in peer reviewed tijdschriften. 

Meer informatie

Laatst gewijzigd op:

Reviews

Voor deze technologie zijn nog geen reviews beschikbaar.

Uitgelichte technologieën

Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Watch 3
Meten van verschillende waarden, waaronder het aantal stappen, de hartslag, het energieverbruik, het stressniveau, de huidtemperatuur, het zuurstofgehalte, de snelheid en de afstand van beweegactiviteiten en het aantal actieve minuten. Inzicht geven in stress management, mentale en fysieke conditie en sportprestaties. Tips geven over mentale en fysieke conditie.

Sony Playstation VR

Sony Playstation VR
Nabootsen van een levensechte ervaring van een game die wordt gespeeld met 360 graden zicht, 3D audio en bewegingssensoren. Ondersteunen van een continue en correcte implementatie van oefeningen/activiteiten en om te motiveren om te blijven oefenen of om actief te blijven in een klinische of particuliere setting. Delen van gegenereerde content en communicatie met andere spelers of zorghulpverleners.

Tyromotion Arys Me app

Tyromotion Arys Me app
Meten van verschillende waarden, waaronder het aantal armbewegingen, bij mensen met een neurologisch probleem aan één zijde. Middels bluetooth is de tracker verbonden met een smartphone. Speciale sensoren meten de dagelijkse activiteiten.

Bekijk het overzicht van de technologieën

Beweegtech.nl helpt jou als fysiotherapeut of oefentherapeut om voor jouw patiënt te inventariseren of er beweegzorgtechnologie is die jouw behandeling kan ondersteunen. Je kunt zoeken op een specifiek doel, doelgroep of type technologie en ziet vervolgens welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de eigenschappen van de technologie bepaal jij of de technologie aansluit bij jouw patiënt: de juiste technologie bij de juiste patiënt!

BeweegTech is mede mogelijk gemaakt door