Home -> Platform –> Healthy Chronos

Healthy Chronos
Healthy Chronos is een platform waar allerlei verschillende wearables gekoppeld kunnen worden, zodat fysiotherapeuten inzicht krijgen in bijvoorbeeld het activiteitenniveau van een patiënt..

Doelen

  • Oefenen 
  • Bewegen  
  • Informeren

Doelgroep

Zorgprofessional en  patiënt die op afstand informatie uit willen wisselen.

Inhoud

Het is een platform waar een koppeling gemaakt kan worden met een breed scala aan wearablesactivitytrackers en sporthorloges. Op deze manier krijgen de  zorgprofessional en patiënt inzicht in het activiteitenniveau, beweeggedrag en belastbaarheid in het dagelijks leven. Bovendien biedt het platform beslisondersteuning gebaseerd op de data van de patiënt. 

Kosten

Het monitoren tot 1 patiënt is gratis. Daarna zijn de kosten afhankelijk van het aantal gebruikers en patiënten. Neem voor meer informatie over de kosten of een offerte contact op met hello@healthychronos.com.

Koppeling met elektronische patiënten dossiers (EPD's)

Nee

Vereisten besturingssystemen

N.v.t.

Taal

De software is beschikbaar in het Nederlands 

Onderzoeksresultaten

Nee

Meer informatie

Laatst gewijzigd op:

Reviews

Voor deze technologie zijn nog geen reviews beschikbaar.

Uitgelichte technologieën

Fysiozelfcheck

Fysiozelfcheck
De fysiozelfcheck is een app waarin de patiënt erachter kan komen of hij/zij zelfstandig oefeningen kan doen of het beter contact op kan nemen met de fysiotherapeut.

Bruxapp

Bruxapp
De BruxApp is gemaakt om de gegevens rondom bruxisme dagelijks te controleren en te monitoren.

Myotrac Myoscan

Myotrac Myoscan
MyoTrac levert met de myoscan een laagdrempelig EMG-apparaat waarbij spierspanning gemeten wordt. Het toestel wordt niet alleen gebruikt voor EMG-onderzoek, maar ook voor biofeedback en rehabilitatietraining.

Bekijk het overzicht van de technologieën

Beweegtech.nl helpt jou als fysiotherapeut of oefentherapeut om voor jouw patiënt te inventariseren of er beweegzorgtechnologie is die jouw behandeling kan ondersteunen. Je kunt zoeken op een specifiek doel, doelgroep of type technologie en ziet vervolgens welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de eigenschappen van de technologie bepaal jij of de technologie aansluit bij jouw patiënt: de juiste technologie bij de juiste patiënt!

BeweegTech is mede mogelijk gemaakt door