Home -> Platform –> Healthy Chronos

Healthy Chronos
Healthy Chronos is een platform waar allerlei verschillende wearables gekoppeld kunnen worden, zodat fysiotherapeuten inzicht krijgen in bijvoorbeeld het activiteitenniveau van een patiënt..

Doelen

  • Oefenen 
  • Bewegen  
  • Informeren

Doelgroep

Zorgprofessional en  patiënt die op afstand informatie uit willen wisselen.

Inhoud

Het is een platform waar een koppeling gemaakt kan worden met een breed scala aan wearablesactivitytrackers en sporthorloges. Op deze manier krijgen de  zorgprofessional en patiënt inzicht in het activiteitenniveau, beweeggedrag en belastbaarheid in het dagelijks leven. Bovendien biedt het platform beslisondersteuning gebaseerd op de data van de patiënt. 

Kosten

Het monitoren tot 1 patiënt is gratis. Daarna zijn de kosten afhankelijk van het aantal gebruikers en patiënten. Neem voor meer informatie over de kosten of een offerte contact op met hello@healthychronos.com.

Koppeling met elektronische patiënten dossiers (EPD's)

Nee

Vereisten besturingssystemen

N.v.t.

Taal

De software is beschikbaar in het Nederlands 

Onderzoeksresultaten

Nee

Meer informatie

Laatst gewijzigd op:

Reviews

Voor deze technologie zijn nog geen reviews beschikbaar.

Uitgelichte technologieën

Pro Metronome

mobiele_applicatie
Met behulp van deze app kan je een aantal beats per minuut instellen. Dit kan handig zijn in de revalidatie van de neurologische patient. Bijvoorbeeld bij mensen met de ziekte van Parkinson .

Untire app

mobiele_applicatie
De Untire app is bedoeld voor het verminderen van vermoeidheid bij mensen met kanker en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Beroerte oefen app

mobiele_applicatie
De Oefen app beroerte wil mensen stimuleren om na een beroerte of CVA te oefenen.

Bekijk het overzicht van de technologieën

Beweegtech.nl helpt jou als fysiotherapeut of oefentherapeut om voor jouw patiënt te inventariseren of er beweegzorgtechnologie is die jouw behandeling kan ondersteunen. Je kunt zoeken op een specifiek doel, doelgroep of type technologie en ziet vervolgens welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de eigenschappen van de technologie bepaal jij of de technologie aansluit bij jouw patiënt: de juiste technologie bij de juiste patiënt!

BeweegTech is mede mogelijk gemaakt door