Home -> Mobiele applicaties -> Fietslabyrinth

Fietslabyrinth

Doelen

  • Oefenen  
  • Bewegen  

 

Doelgroep

Fietslabyrinth richt zich op gebruik in de ouderenzorg, revalidatiecentra, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen en fysiotherapiepraktijken.  

Inhoud

  • Fietslabyrinth is een verrijdbaar systeem bestaande uit een computer, een groot beeldscherm en draadloze sensor  
  • Fietslabyrinth toont interactieve filmbeelden waardoor het lijkt alsof je buiten fietstDe gebruiker kan tijdens de route zelf bepalen welke kant de route opgaat.  
  • Het systeem wordt standaard geleverd met een  MOTOmed Viva (zie ook de beschrijving van MOTOmed Viva), maar is ook aan te sluiten op reeds bestaande hometrainers en bewegingstrainers.  
  • De intensiteit van de activiteit bepaalt de snelheid waarmee de film wordt afgespeeld. 
  • Fietslabyrinth heeft ruim 500 verschillende routes en ruim 750 uur aan videomateriaal.  

Kosten

Onbekend.  

 

Op aanvraag wordt een prijsindicatie of een vrijblijvende offerte gegeven.   

 

Meer informatie kunt u vinden op https://www.fietslabyrint.nl/contact/. 

 

Koppeling met elektronische patiënten dossiers (EPD's)

Nee

Vereisten besturingssystemen

N.v.t.

Taal

Onbekend

Onderzoeksresultaten

Er zijn nog géén wetenschappelijke artikelen over het gebruikersgemak, de betrouwbaarheid, validiteit of de effectiviteit gepubliceerd in peer reviewed tijdschriften. 

Meer informatie

Laatst gewijzigd op:

Reviews

Voor deze technologie zijn nog geen reviews beschikbaar.

Uitgelichte technologieën

Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Watch 3
Meten van verschillende waarden, waaronder het aantal stappen, de hartslag, het energieverbruik, het stressniveau, de huidtemperatuur, het zuurstofgehalte, de snelheid en de afstand van beweegactiviteiten en het aantal actieve minuten. Inzicht geven in stress management, mentale en fysieke conditie en sportprestaties. Tips geven over mentale en fysieke conditie.

Sony Playstation VR

Sony Playstation VR
Nabootsen van een levensechte ervaring van een game die wordt gespeeld met 360 graden zicht, 3D audio en bewegingssensoren. Ondersteunen van een continue en correcte implementatie van oefeningen/activiteiten en om te motiveren om te blijven oefenen of om actief te blijven in een klinische of particuliere setting. Delen van gegenereerde content en communicatie met andere spelers of zorghulpverleners.

Tyromotion Arys Me app

Tyromotion Arys Me app
Meten van verschillende waarden, waaronder het aantal armbewegingen, bij mensen met een neurologisch probleem aan één zijde. Middels bluetooth is de tracker verbonden met een smartphone. Speciale sensoren meten de dagelijkse activiteiten.

Bekijk het overzicht van de technologieën

Beweegtech.nl helpt jou als fysiotherapeut of oefentherapeut om voor jouw patiënt te inventariseren of er beweegzorgtechnologie is die jouw behandeling kan ondersteunen. Je kunt zoeken op een specifiek doel, doelgroep of type technologie en ziet vervolgens welke mogelijkheden er zijn. Op basis van de eigenschappen van de technologie bepaal jij of de technologie aansluit bij jouw patiënt: de juiste technologie bij de juiste patiënt!

BeweegTech is mede mogelijk gemaakt door