Ommetje

De ommetje app is een app die helpt om elke dag een wandeling te maken gericht op onderhouden en verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid.

Continue reading

Wowijs

De WoWijs app is de gedigitaliseerde versie van het succesvolle WoWijs programma. Met deze elearning app worden kinderen tussen 6-14 jaar op een speelse manier begeleid via mobiel en tablet naar een gezonde leefstijl.

Continue reading

Runfitcheck

De runfitcheck is een website voor beginnende hardlopers om te achterhalen wat voor soort hardloper diegene is. Op basis daarvan wordt er een trainingsschema voorgesteld.

Continue reading

Joggo

De joggo running app is gemaakt voor startende hardlopers op basis van leefstijl, gezondheid, big data en wetenschap wordt een gepersonaliseerd trainingsschema gemaakt.

Continue reading

Runtastic

Runtastic is een app waarmee je een trainingsprogramma kan maken voor hardlopen, fietsen en andere activiteiten/ sporten.

Continue reading

Hardlopen met Evy

Hardlopen met Evy is een app met trainingsschema’s die zijn opgesteld door sportcoaches. Tijdens de training krijg je audio coaching.

Continue reading

 B-active

B-active is een fitness app waarin een aantal items (o.a. activiteitenschema, doelen,voeding en vooruitgang) rondom training kunnen worden bijgehouden.

Continue reading

Sworkit

De app is bedoeld voor mensen die zelfstandig willen sporten om bijvoorbeeld af te vallen of een gezonde leefstijl willen ontwikkelen.

Continue reading

Fysiozelfcheck

De fysiozelfcheck is een app waarin de patiënt erachter kan komen of hij/zij zelfstandig oefeningen kan doen of het beter contact op kan nemen met de fysiotherapeut.

Continue reading